Pontus Gunnarsson
VD på MBF

För oss var det självklart att välja Skills Rekrytering som samarbetspartner gällande rekrytering då vi har samarbetat med Joon i över 10 år. Det vi uppskattar med Joon är att han tagit sig tid och satt sig in i vår verksamhet på ett mycket bra sätt som gjort att vi har haft ett lyckosamt samarbete i våra rekryteringar. Så jag kan jag varmt rekommendera Joon och Skills Rekrytering

Peter Nyström
Interimskonsult

Som konsult på Skills har man glädjen att tillhöra ett härligt omhändertagande team och tillgång till ett stort professionellt nätverk av företag i Mälardalen.

Cecilia Perlind
Senior Director Market & Client, Insights Division Kantar

Vi började samarbeta med Skills Rekrytering när vi sökte nya vägar för att finna rätt personal till kvalificerade seniora tjänster. Vi sökte ett nära samarbete som behövde grundas i en förståelse för våra unika behov. Tjänsterna var inom olika kompetensområden vilket krävde en djup insikt och tät dialog. Joon bistod med en pedagogisk stegvis process och en ständig tillgänglighet vilket uppskattades mycket. Det som utmärker Joon och Skills rekrytering är ett mycket starkt engagemang och en personlig framtoning som skapade en trygghet för oss i våra processer. Vi är mycket nöjda med vårt samarbete och lämnar våra starkaste rekommendationer för Skills Rekrytering för alla som söker en trygg och personlig rekryteringsprocess.

Krister Johansson
Co Founder & Management Consultant på NextGen Value

När vi som litet startup skulle ta steget och göra våra första rekryteringar föll valet på Annika och Skills. Förutom en fantastisk personlig service bidrog Skills till att vi nådde ut till och kunde attrahera kandidater utanför vårt eget nätverk. Detta tillsammans med en professionell hantering av kandidater skapade trygghet genom hela processen. Jag rekommenderar gärna Skills Rekrytering som en långsiktig partner inom rekrytering.