Pontus Gunnarsson
VD på MBF

För oss var det självklart att välja Skills Rekrytering som samarbetspartner gällande rekrytering då vi har samarbetat med Joon i över 10 år. Det vi uppskattar med Joon är att han tagit sig tid och satt sig in i vår verksamhet på ett mycket bra sätt som gjort att vi har haft ett lyckosamt samarbete i våra rekryteringar. Så jag kan varmt rekommendera Skills Rekrytering.

Rosmarie Ankler
HR-Manager på Senseair AB

Med Annika på Skills Rekrytering känner vi stark tilltro och förtroende, både till att hitta höjd på teknisk kompetens som vi behöver samt hantering av process. Annikas förståelse för vår verksamhet och behov, ger oss möjligheten att attrahera rätt medarbetare på ett mycket bra sätt. Vi är väldigt nöjda med Skills leveranser, samarbete, hög grad av service samt tillgänglighet och ger dem våra absolut bästa rekommendationer.

Ulrika Holmgren
HR Business Partner på GPV Sweden

Jag projektledde ett stort utvecklingscase av resurser till en väldigt tekniktung och komplex del av vår verksamhet. Jag ville då hitta en samarbetspartner med garanterad leverans och valet föll på Skills – något som skulle visa sig vara rätt beslut. Från dag ett har vi bemötts av Julia med hög professionalism och bländande engagemang - Julia har levererat högt över förväntan inom ett mycket svårrekryterat teknikområde. Vi kommer fortsätta välja Skills!

Peter Nyström
Interimskonsult

Som konsult på Skills har man glädjen att tillhöra ett härligt omhändertagande team och tillgång till ett stort professionellt nätverk av företag i Mälardalen.

Cecilia Perlind
Senior Director Market & Client, Insights Division Kantar

Vi började samarbeta med Skills Rekrytering när vi sökte nya vägar för att finna rätt personal till kvalificerade seniora tjänster. Vi sökte ett nära samarbete som behövde grundas i en förståelse för våra unika behov. Tjänsterna var inom olika kompetensområden vilket krävde en djup insikt och tät dialog. Joon bistod med en pedagogisk stegvis process och en ständig tillgänglighet vilket uppskattades mycket. Det som utmärker Joon och Skills rekrytering är ett mycket starkt engagemang och en personlig framtoning som skapade en trygghet för oss i våra processer. Vi är mycket nöjda med vårt samarbete och lämnar våra starkaste rekommendationer för Skills Rekrytering för alla som söker en trygg och personlig rekryteringsprocess.

Krister Johansson
Co Founder & Management Consultant på NextGen Value

När vi som litet startup skulle ta steget och göra våra första rekryteringar föll valet på Annika och Skills. Förutom en fantastisk personlig service bidrog Skills till att vi nådde ut till och kunde attrahera kandidater utanför vårt eget nätverk. Detta tillsammans med en professionell hantering av kandidater skapade trygghet genom hela processen. Jag rekommenderar gärna Skills Rekrytering som en långsiktig partner inom rekrytering.

Fredrik Markström
VD på Packsize Technologies AB

När Packsize grundades år 1997 i Enköping var målet att utveckla och förbättra förpackningsindustrin. Det var början på en fantastisk resa. Idag är vi världsledande och utvecklar en On-Demand-lösning som består av högteknologiska maskiner, mjukvara och service. Idag är vi 130 personer i Enköping inom en rad olika funktioner bla, R&D och Produktion. För att lyckas med våra högt satta mål är rekrytering och strategisk kompetensförsörjning en förutsättning. Vi har sedan många år samarbetat med Annika och Joon på Skills Rekrytering. Vi värdesätter det samarbetet och kan varmt rekommendera Skills som rekryteringspartner. De har genom åren lärt känna oss på Packsize, vår kultur och arbetsmiljö. De kan vår historik och vet vart vi siktar. De är duktig på att hitta rätt kandidater och de är måna om att alltid hålla en hög kvalitet i alla delar av processen samt är trevliga att samarbeta med.