Om skills

Skills Rekrytering eller Skills som de flesta säger, är ett företag med utgångspunkt i Västerås och Mälardalen. Företaget etablerade sig på marknaden med ambitionen att bidra med sin syn på rekrytering och få människor och företag att växa tillsammans.  Erbjudandet till kunder och kandidater ligger i just namnet Skills. Med Skills menas allt det som gör oss till de unika personer vi alla är; kunskap, färdighet och personlighet. Men Skills handlar även om kunders förmåga och att attrahera, utveckla och behålla rätt personer i verksamheten.

Skills gör detta möjligt genom att jobba nära kunder och ofta i långsiktiga samarbeten där målet är att attrahera, rekrytera och behålla de lämpligaste medarbetarna med rätt Skills.

Annika Frii

Annika har rötterna i det småländska äppelriket. Efter högskolestudier i Växjö gick flyttlasset till Göteborg. Yrkeslivet inleddes inom Human Resources i den snabbväxande IT-branschen. Efter en Magisterexamen inom Ledarskap är det rekrytering som fångat hennes fulla intresse. En passion som fortfarande lever. När Annika inte jobbar med Skills fylls livet med familj & vänner, resor och en och annan sportig utmaning som tex Klassikern, Halvmaraton- och Triathlonlopp.

 

Tre ord som beskriver Annika är: positiv, fokuserad, lösningsorienterad

Joon Fröberg

Uppväxt i Jämtland där tunnbröd, hjortron och Dunderklumpen präglade barndomen. Flyttade till Västerås -79 där Joon bott större delen av sitt liv. Joons stora kärlek till mat ledde in honom på kockyrket där han var verksam i många år. Valde sedan att gå vidare och skaffade sig en Magisterexamen inom Marknadsföring och Ekonomi från Mälardalens högskola och har sedan mitten av 2000-talet arbetat med bemanning och rekrytering. Förutom familj och jobb är en golfrunda med vänner något som Joon gärna lägger tid på.

 

Tre ord som beskriver Joon är: humoristisk, hjälpsam, strukturerad

Julia Öhrberg Nyberg

Född i Boden i Norrbottens skogar men uppvuxen och fostrad i Västerås där Julia också tagit sin Magisterexamen inom Företagsekonomi med inriktning Organisation & Management. Yrkeslivet inleddes som Ekonom men redan under studierna stod det klart att det var mot rekrytering hon ville styra kursen. Som ishockeyspelare sedan många år trivs Julia med en aktiv fritid som gärna får kompletteras med god mat och gott sällskap men också lugnet av att läsa en bra bok eller pyssla med balkongodlingarna.

 

Tre ord som beskriver Julia är: nyfiken, noggrann, driven